سه شیره دکتر روازاده برای درمان روماتیسم بسیار موثر است

جایگزین‌های ملاس و سه شیره دکتر روازاده بسته به کاربردهای مختلف، بین چندین گزینه متفاوت است.

اگر در دستور پخت موجود نباشد، می‌توان آن را با تعدادی مواد دیگر جایگزین کرد، اما هیچ یک از این جایگزین‌های ملاس نمی‌توانند همان طعم عمیق را ارائه دهند.

برای ایجاد تغییراتی در طعم دستور غذا.

جایگزین های ملاس زیر را می توان در بسیاری از دستور العمل ها به مقدار مساوی استفاده کرد:

  • ملاس تراکل سیاه (معادل بریتانیایی ملاس).
  • شربت ذرت تیره.
  • شربت افرا
  • عسل.
  • برای 1 فنجان ملاس، می توانید از 3/4 فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده استفاده کنید. از نظر طعم به آن نزدیک ترین است.
  • 3/4 فنجان شکر گرانول سفید را به جای 1 فنجان ملاس با 1/4 فنجان آب مخلوط کنید.
  • ملاس روشن و تیره را می توان در برخی از دستور العمل ها جایگزین کرد و از نسخه تیره آن برای افزایش طعم و دستیابی به محصول کمی تیره تر استفاده کرد.

این اشتباه است که ملاس روشن یا تیره را با ملاس سیاه جایگزین کنید، زیرا طعم دومی ممکن است دستور غذا را تحت تأثیر قرار دهد.

شیره

استفاده نمی شود مگر اینکه دستور پخت آن را بخواند.

ملاس همیشه در تهیه نان زنجبیلی، لوبیا پخته شده، نان های تیره مانند Pumpernickel و دستور پخت دونات یکی از مواد اصلی است.

علاوه بر سس باربیکیو و دسرهایی مانند کیک شوفلی.

برای استفاده های فراوان از ملاس، شرایط نگهداری ملاس و انواع مختلف آن باید رعایت شود:

هر نوع ملاس را در ظرف یا شیشه اصلی نگهداری کنید، پس از هر بار استفاده و قبل از بستن درب آن، حتما لبه های آن را پاک کنید تا از چسبندگی جلوگیری شود.

توصیه می شود ملاس را در مکانی تاریک، خشک و خنک مانند عمق کمد آشپزخانه نگهداری کنید.

از قرار دادن ملاس در معرض حرارت و رطوبت خودداری کنید زیرا باعث رشد قارچ و باکتری می شود و در صورت گرم بودن آشپزخانه می توان آن را در یخچال نگهداری کرد.