این یک سس سفید است که در بسیاری از سس های کلاسیک دیگر مانند سس خامه ای، سس خردل و بسیاری از سس های پنیر مانند سس مورنی مورد نیاز است.
سس سفید دلپذیر یکی از سس های خوشمزه می باشد و قیمت آن به اندازه و کیفیتی که دارد بستگی دارد.
با ماکارونی، ماهی، مرغ خوب می شود.
در بسیاری از تکنیک ها مانند فر و بسته بندی استفاده می شود.
دستور کلی سس بشامل: 75 گرم. کره آسیاب شده ۷۵ گرم آرد، 1 لیتر. شیر، نمک و جوز هندی تازه رنده شده
درست کردن سس بشامل: کره را در قابلمه ذوب کنید. آرد را اضافه کنید و روکس سفید درست کنید.
در شیر بریزید، بپزید و هم بزنید تا غلیظ شود. با نمک و جوز هندی رنده شده مزه دار کنید.
ترفند سس بشامل: آرد را الک کرده و شیر را داغ مصرف کنید.
مشتقات سس بشامل:
سس خامه ای: خامه، لیمو
سس چدار: پنیر چدار، ورسستر و خردل
سس صبحگاهی: پنیر گرویر، خامه و کره
سس نانتو: خامه، خرچنگ، کره و فلفل دلمه
ای ▪Souceubise. کره، شکر قهوه ای، خامه
2-Veloute Sauce Veloute
یک سس مایل به زرد است که با رنگ زرد شروع می شود و سپس با گوشت سفید ماهی، مرغ یا گوساله مخلوط می شود.
این سس های مشتق شده از پایه عبارتند از سس آلمانده (در اصل سس مادری که در رده اصلی قرن 19 نیز قرار داشت)، سس وین بلان (سس شراب سفید) و سس سوپریم و غیره.
Veloute یکی از مهم ترین غذاهای کلاسیک و مدرن فرانسوی است.
به طور گسترده ای در ماهی و مرغ استفاده می شود.
دستور عمومی: 100 گرم. کره 100 گرم آرد، 1 لیتر. آب مرغ یا ماهی، نمک، فلفل سفید طرز
تهیه: کره را در قابلمه ذوب کنید. آرد را اضافه کرده و به رنگ زرد در بیاورید.
در آب مرغ یا ماهی بریزید، بپزید و هم بزنید تا غلیظ شود.
نمک و فلفل سفید را اضافه کنید و مراحل را کامل کنید.
میتوانیم آن را خالصترین شکل سس بنامیم، حتی میتوانیم کمی جلوتر برویم و برای آن رباعیات و اشعار آکروستیک بنویسیم.
ما این سس را خیلی دوست داریم. این واقعیت که درست کردن آن راحت تر از دیگران است نیز تأثیر دارد، بله. اما فقط این نیست.
یک سس برای همه چیز مناسب است، نه؟ هر چه با پاستا، سیب زمینی پخته شده بخورید، پیتزا عالی است.
علاوه بر این، این سس باید به عنوان اولین مرحله در غذاهایی که سس های دیگر استفاده می شود، حتی اگر به صورت لایه ای باشد، استفاده شود.
می دانیم که هوس کردید، پس بیایید یک کار خوب انجام دهیم: دستور پخت سس بشامل.