خوردن کیوی کیلویی بعد از ناهار از خواب جلوگیری می کند

روش گرفتن میوه های درخت بسیار ساده است از این رو برای این کشاورزان از سبدی استفاده می کنند که در آن قرار است آنها را ذخیره کنند و دستکش های پارچه ای بپوشند.

خرید کیوی کیلویی به صورت مستقیم از باغداران و کشاورزان می تواند از نظر اقتصادی برای شما به صرفه تر باشد.

میوه ها معلق هستند، زیرا گیاه مانند تاک است و برای رسیدن به بالاترین نمونه ها از نردبان استفاده می شود. 

آنها به سادگی میوه را می گیرند، کمی آن را می پیچند و می کشند تا جدا شود. از آنجا به کوپه می روند.

در حال حاضر، اکثریت قریب به اتفاق شرکت‌های تولیدی و بازاریابی در مقیاس بزرگ، کاری را که پس از جمع‌آوری انجام می‌دهند، این است که آنها را در اتاق‌های سرد نگهداری می‌کنند تا حفظ شوند.

آنها تا حدود ژوئن قادر به تولید هستند، بنابراین از رسیدن کیوی اطمینان حاصل می کنند.

 برای انجام این کار، آنها در نقطه حدی انجماد، بین 2 و 2.5 درجه هستند.

کیوی

علاوه بر این، رطوبت نسبی آن باید بیشتر از 95٪ باشد زیرا از پوسیدگی خمیر جلوگیری می کند.

البته حتی در این دوربین ها نیز ممکن است با مشکلاتی مانند زردی یا حتی ظاهر قارچی، چین و چروک و غیره مواجه شوند.

وقتی صحبت از رسیدن کیوی به میان می آید، باید توجه داشته باشید که اگر همه رسیده باشند، هیچ مانعی وجود ندارد.

یعنی تصور کنید که یک کیلو کیوی می خرید. شما فقط آنها را می خورید و فقط یک تکه در روز می خورید.

اگر همه آن کیوی ها را برسید، اولین کیوی ها خوب می شوند، اما بقیه به رسیدن ادامه می دهند و در نهایت، باید آنها را دور بریزید، زیرا دیگر قابل خوردن نیستند.

 بنابراین توصیه می شود تا زمانی که بخواهید آنها را بپزید در یخچال نگهداری شوند.

 پیشنهاد می کنیم 3-4 عدد را بپزید و بقیه را در یخچال نگهداری کنید. نگران زمان بندی نباشید، کیوی تا 4 ماه ماندگاری دارد.

وقتی یک کیوی می خورید، دیگری را انتخاب می کنید، بنابراین آنها همیشه رسیده هستند و هیچ وقت غذایشان تمام نمی شود.