ماهی سالمون قرمز اشتها آور در میلیون ها دستور العمل نشان دهنده محبوبیت آن در بین کارشناسان آشپزی در سراسر جهان است.
شروع با زیبایی برش آن روی میز جشن.
پایان با شاهکارهای هنر ماهی آشپزی از سرآشپزهای جهان.
در واقع این ماهی خیلی سریع پخته می شود و راز اصلی در دستور غذا طعم ترکیبی آن است که مستقیماً به مواد انتخابی و روش پخت بستگی دارد.
این محصول را می توان حتی در خانه نمک یا دود کرد.
بسیاری آن را به شکل کم نمک یا دودی ترجیح می دهند، زمانی که تمام مواد مفید در آن حفظ می شود.
استفاده از گریل یا پخت در فر با فویل، “آستین” محبوب ترین و رایج ترین گزینه پخت و پز است و از سرخ کردن تابه اجتناب می شود.
ساندویچ، پیتزا، پای، سالاد، رول و سوشی، سوپ ماهی، رول، استیک آبدار.
می توان آن را با قارچ، سبزیجات و سبزی، پنیر، شراب و سایر مواد اولیه در آشپزی ترکیب کرد.
مرسوم است که برنج یا سیب زمینی را به عنوان غذای جانبی برای ماهی قرمز پخته سرو می کنند.
مصرف منظم ماهی قرمز ثابت شده است:
- متابولیسم و گردش خون در بدن را بهبود می بخشد.
- کار کبد، دستگاه گوارش، سیستم قلبی عروقی را عادی می کند.
- تقویت عروق؛
- سیستم عصبی را بازیابی می کند؛
- به پیشگیری از ترومبوفلبیت کمک می کند.
- روند پیری را کند می کند؛
- به مقابله با افسردگی و استرس کمک می کند؛
- خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن را کاهش می دهد که منجر به از دست دادن بینایی و تصلب شرایین می شود.
- تنگی نفس و کم خونی را تسکین می دهد؛
- بازسازی سلولی را افزایش می دهد؛
- ظاهر فرآیندهای التهابی را کاهش می دهد؛
- وضعیت پوست، ناخن، مو، دندان را بهبود می بخشد.
- استخوان ها را تقویت می کند
با مصرف منظم ماهی قرمز، می توانید ذخایر مواد از دست رفته در بدن را جبران کرده و آنها را حفظ کنید، به این معنی که همیشه می توانید سالم، زیبا و شاد باشید.